Ambulant begeleider  NPO

0,6 fte tot 1 fte

 

 

Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken (OGVO) verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. OGVO bestaat uit de drie campussen Valuascollege, Blariacumcollege en College Den Hulster. Elke campus heeft een eigen identiteit en draagt daarmee bij aan de diversiteit van het onderwijs in de regio Venlo.

 

Blariacumcollege 

kwaliteit, persoonlijk, onderzoekend en sportief


Het Blariacumcollege is een moderne school waar onderwijs van hoge kwaliteit wordt geboden, met individuele begeleiding aan leerlingen van vmbo tot en met gymnasium. Leerlingen die méér nodig hebben, geven wij extra ondersteuning. Wij bieden een omgeving waarin leren en leven voor leerlingen en medewerkers betekenisvol en prettig is. Wij bereiden leerlingen optimaal voor op de uitdagingen die de 21e eeuw hen biedt. Wij maken onze missie en visie waar vanuit de vier uitgangspunten kwaliteit, persoonlijk, onderzoekend en sportief.

 

 

Wat verwachten we van jou?

 

We zijn op zoek naar een hands-on ambulante begeleider, die pro-actief aan de slag gaat met coaches en leerlingen van met name vmbo BK Onderbouw. We zien dat de coronatijd zwaar is voor onze leerlingen. Zowel in schoolse vaardigheden als in welbevinden liggen uitdagingen. 

We zoeken een nieuwe collega, die de taal spreekt van onze leerlingen en die de verbinding met onze krachtige ondersteuningsstructuur vorm geeft. We zoeken een ambulant begeleider, die kan werken met HGPD’s en een krachtig netwerk heeft in jeugdzorg en zelf de nodige ervaring meebrengt in het werken met onze doelgroep en haar omgeving. 

De ambulante begeleider zal deels één op één met leerlingen werken, maar ook ingezet worden bij begeleiden van de leerlingcoaches in en buiten de klas. Tevens zal de AB’er betrokken worden bij het meedenken aan casuïstiek binnen het school ondersteunings team (SOT). 

We vragen een relevante afgeronde HBO of WO opleiding zoals pedagogiek, orthopedagogiek of social works. Kandidaten met ervaring in het straathoekwerk en/ of jongerenwerk worden tevens uitgenodigd om te solliciteren. 

 

CvR nog invoegen functietitel uit aanvraag

 

Wat bieden we jou?

Een warme, gezellige en open school met volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Je wordt onderdeel van het hechte team van Het Plein, van waaruit de krachtige ondersteuningsstructuur wordt vormgegeven. 

De uren en werkdagen die je werkt zijn bespreekbaar. Jouw salaris zal worden vastgesteld op basis van de cao VO.  Hierin is o.a. een riante verlofregeling en een structurele eindejaarsuitkering van 8% opgenomen. Daarnaast kennen we een collectieve zorgverzekering en een aantal fiscale regelingen (bewegende sport, fietsregeling, reiskosten uitruil).

schaal 9 - aanstelling in tijdelijk dienstverband tot einde schooljaar

start zo spoedig mogelijk

Informatie 

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Charlotte Custers, teamleider Maasland en ondersteuningsstructuur via e-mail: ccusters@ogvo.nl of via telefoonnummer 077-3590200

Solliciteren?

Ben je enthousiast? Klik dan snel op "Solliciteren" !

Reacties via e-mail of post nemen we niet in behandeling. Acquisitie naar aanleiding van de vacature stellen wij niet op prijs.

Acties