Is het nu recessie of depressie? Of toch inflatie of devaluatie? Hopelijk kun jij dit goed uitleggen want wij zijn op zoek naar een:

Docent Economie (E&O) (2e graads)
1,0 fte

 

Wat ga je doen?
Als docent Economie / Economie & Ondernemen (E&O) maak jij onze leerlingen enthousiast voor het vak. Dit doe je onder andere door middel van het geven van relevante praktijkvoorbeelden die aansluiten bij de interesses van onze vmbo basis/kader leerlingen leerlingen. Naast jouw kennis en ervaring heb je een duidelijke visie hoe je de lessen leuk en interessant kunt maken voor de leerlingen.

Per 01-11-2022 (eerder is bespreekbaar) zijn wij op zoek naar een docent Economie / E&O voor ± 1 fte. Je gaat lesgeven in de bovenbouw van het VMBO (basis/kader).

Wat neem je mee?
Je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid economie of je bent studerend hiervoor.

Ervaring met projectonderwijs, cspe of in de rol van coach/mentor is een pré. 

Je bent in staat om in teamverband vorm te geven aan onze onderwijs- en vormingsdoelen. Je bent een stevige persoonlijkheid, kunt structuur aanbrengen, bent flexibel en kunt een goede verbinding met de leerlingen tot stand brengen;

 

Wat bieden we jou?
Een warme, gezellige en open school met volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. De uren die je werkt zijn bespreekbaar. Jouw salaris zal worden vastgesteld op basis van de cao VO.  Hierin is o.a. een riante verlofregeling, een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% en een persoonlijk budget van 50 uur (op fulltimebasis) opgenomen. Daarnaast kennen we een collectieve zorgverzekering en een aantal fiscale regelingen (bewegende sport, fietsregeling, reiskosten uitruil).

In eerste instantie bieden we een contract voor de duur van 1 jaar.

 

Over OGVO
Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken (OGVO) verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. OGVO bestaat uit de drie campussen Valuascollege, Blariacumcollege en College Den Hulster. Elke campus heeft een eigen identiteit en draagt daarmee bij aan de diversiteit van het onderwijs in de regio Venlo.

Blariacumcollege
kwaliteit, persoonlijk, onderzoekend en sportief

Het Blariacumcollege is een moderne school waar onderwijs van hoge kwaliteit wordt geboden, met individuele begeleiding aan leerlingen van vmbo tot en met gymnasium. Leerlingen die méér nodig hebben, geven wij extra ondersteuning. Wij bieden een omgeving waarin leren en leven voor leerlingen en medewerkers betekenisvol en prettig is. Wij bereiden leerlingen optimaal voor op de uitdagingen die de 21e eeuw hen biedt. Wij maken onze missie en visie waar vanuit de vier uitgangspunten kwaliteit, persoonlijk, onderzoekend en sportief.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de campus waar je komt te werken? Kijk dan snel op: www.ogvo.nl/blariacumcollege.

Reageren?
Ben je enthousiast geworden of heb je vragen? Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Ad Steenbakkers, teamleider vmbo bovenbouw, via asteenbakkers@ogvo.nl.

Je sollicitatie kun je versturen via de sollicitatiebutton op deze pagina.

Let op: in verband met de vakantieperiode kan een reactie iets langer op zich laten wachten.

Acties