Docent Informatiekunde en -technologie

 

Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken (OGVO) verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. OGVO bestaat uit de drie campussen Valuascollege, Blariacumcollege en College Den Hulster. Elke campus heeft een eigen identiteit en draagt daarmee bij aan de diversiteit van het onderwijs in de regio Venlo.

 

Blariacumcollege 

kwaliteit, persoonlijk, onderzoekend en sportiefHet Blariacumcollege is een moderne school waar onderwijs van hoge kwaliteit wordt geboden, met individuele begeleiding aan leerlingen van vmbo tot en met gymnasium. Leerlingen die méér nodig hebben, geven wij extra ondersteuning. Wij bieden een omgeving waarin leren en leven voor leerlingen en medewerkers betekenisvol en prettig is. Wij bereiden leerlingen optimaal voor op de uitdagingen die de 21e eeuw hen biedt. Wij maken onze missie en visie waar vanuit de vier uitgangspunten kwaliteit, persoonlijk, onderzoekend en sportief.

Maasland: de afdeling Maasland is een voorziening van het Samenwerkingsverband VO/VSO Noord Limburg voor extra ondersteunend vmbo en havo. Deze afdeling is bestemd voor leerlingen met complexe problematiek die gedurende twee leerjaren extra ondersteuning nodig hebben, om zo een succesvolle overstap te kunnen maken naar leerjaar 3 binnen het reguliere onderwijs.

 

 

Wat verwachten we van jou?

We zijn op zoek naar een docent voor INFT (informatietechnologie) en IN (informatiekunde) binnen de afdeling VMBO. Heb je een sterk klassenmanagement, ben je goed in contact met de leerling en heb je oog voor het leerproces waardoor je voorziet in wat de leerling nodig heeft om succesvol te worden, dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

De vacature bestaat uit 8,5 tijdelijke uren voor 2021-2022 (INFT+IN) en een aantal uren ziektevervanging (IN).

 

Daarnaast herken jij jezelf in de volgende punten:

-je hebt een 2e graads bevoegdheid informatica/informatiekunde of je zit in je afrondende fase van deze opleiding

-je hebt affiniteit met de doelgroep VMBO

-je kunt goed in teamverband werken en samen met de collega's de afdeling uitdragen

-je staat stevig in je schoenen en kunt je goed verwoorden en presenteren

-je kunt leerlingen begeleiden zowel op vakinhoudelijk gebied als in hun persoonlijke ontwikkeling

Wat bieden we jou?

Een warme, gezellige en open school met volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. De uren die je werkt zijn bespreekbaar. Jouw salaris zal worden vastgesteld op basis van de cao VO.  Hierin is o.a. een riante verlofregeling, een structurele eindejaarsuitkering van 8% en een persoonlijk budget van 50 uur (op fulltimebasis) opgenomen. Daarnaast kennen we een collectieve zorgverzekering en een aantal fiscale regelingen (bewegende sport, fietsregeling, reiskosten uitruil).

Informatie 

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Pieter Verberne, pverberne@ogvo.nl of via het algemene telefoonnummer 077-3590200.

Solliciteren?

Ben je enthousiast? Klik dan snel op "Solliciteren" !

Reacties via e-mail of post nemen we niet in behandeling. Acquisitie naar aanleiding van de vacature stellen wij niet op prijs.

Acties