Docent Nederlands

 

Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken (OGVO) verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. OGVO bestaat uit de drie campussen Valuascollege, Blariacumcollege en College Den Hulster. Elke campus heeft een eigen identiteit en draagt daarmee bij aan de diversiteit van het onderwijs in de regio Venlo.

Blariacumcollege 

kwaliteit, persoonlijk, onderzoekend en sportief


Het Blariacumcollege is een moderne school waar onderwijs van hoge kwaliteit wordt geboden, met individuele begeleiding aan leerlingen van vmbo tot en met gymnasium. Leerlingen die méér nodig hebben, geven wij extra ondersteuning. Wij bieden een omgeving waarin leren en leven voor leerlingen en medewerkers betekenisvol en prettig is. Wij bereiden leerlingen optimaal voor op de uitdagingen die de 21e eeuw hen biedt. Wij maken onze missie en visie waar vanuit de vier uitgangspunten kwaliteit, persoonlijk, onderzoekend en sportief.

Maasland: de afdeling Maasland is een voorziening van het Samenwerkingsverband VO/VSO Noord Limburg voor extra ondersteunend vmbo en havo. Deze afdeling is bestemd voor leerlingen met complexe problematiek die gedurende twee leerjaren extra ondersteuning nodig hebben, om zo een succesvolle overstap te kunnen maken naar leerjaar 3 binnen het reguliere onderwijs.

 

Wat verwachten we van jou?

Wij zijn per direct op zoek naar een bevoegd docent Nederlands wegens een langdurige vervanging. De lessen worden verzorgd binnen de afdeling vmbo onderbouw en 3 lesuren bij Maasland.

Affiniteit met VMBO-leerlingen is een voorwaarde.

Kandidaten met een pabo-achtergrond die in 2022 willen starten met een tweedegraads opleiding Nederlands worden ook uitgenodigd om te solliciteren. 

Wat bieden we jou?

Een warme, gezellige en open school met volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Jouw salaris zal worden vastgesteld op basis van de cao VO.  Hierin is o.a. een riante verlofregeling, een structurele eindejaarsuitkering van 8% en een persoonlijk budget van 50 uur (op fulltimebasis) opgenomen. Daarnaast kennen we een collectieve zorgverzekering en een aantal fiscale regelingen (bewegende sport, fietsregeling, reiskosten uitruil). Inschaling van de functie vindt plaats in schaal LB (minimaal € 2822,-- en maximaal € 4301,-- bruto per maand bij een fulltime dienstverband) afhankelijk van opleiding en ervaring.

Informatie 

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Charlotte Custers, teamleider bij Blariacumcollege, via e-mail ccusters@ogvo.nl of via telefoonnummer 077-3590200.

Solliciteren?

Ben je enthousiast? Klik dan snel op "Solliciteren" !

Reacties via e-mail of post nemen we niet in behandeling. Acquisitie naar aanleiding van de vacature stellen wij niet op prijs.

Acties