Onderwijsassistent 

0,7 fte 

 

Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken (OGVO) verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. OGVO bestaat uit de drie campussen Valuascollege, Blariacumcollege en College Den Hulster. Elke campus heeft een eigen identiteit en draagt daarmee bij aan de diversiteit van het onderwijs in de regio Venlo.

 

Blariacumcollege 

kwaliteit, persoonlijk, onderzoekend en sportiefHet Blariacumcollege is een moderne school waar onderwijs van hoge kwaliteit wordt geboden, met individuele begeleiding aan leerlingen van vmbo tot en met gymnasium. Leerlingen die méér nodig hebben, geven wij extra ondersteuning. Wij bieden een omgeving waarin leren en leven voor leerlingen en medewerkers betekenisvol en prettig is. Wij bereiden leerlingen optimaal voor op de uitdagingen die de 21e eeuw hen biedt. Wij maken onze missie en visie waar vanuit de vier uitgangspunten kwaliteit, persoonlijk, onderzoekend en sportief.

Maasland: de afdeling Maasland is een voorziening van het Samenwerkingsverband VO/VSO Noord Limburg voor extra ondersteunend vmbo en havo. Deze afdeling is bestemd voor leerlingen met complexe problematiek die gedurende twee leerjaren extra ondersteuning nodig hebben, om zo een succesvolle overstap te kunnen maken naar leerjaar 3 binnen het reguliere onderwijs.

 

 

Wat verwachten we van jou?

Wij zijn per direct op zoek naar een onderwijsassistent. Onze voorkeur gaat uit naar een onderwijsassistent met een afgeronde opleiding, maar anderen met een relevante opleiding worden eveneens van harte uitgenodigd te reageren. 

Als onderwijsassistent assisteer je de docent bij de lesgevende taak en begeleid je leerlingen. Je geeft zelfstandig inhoudelijke instructies en voert werkzaamheden uit gericht op het beheer van lesmaterialen. Ook behoort tot jouw taak toezicht houden in het OLC (open leercentrum) tijdens lesuren.

Inschaling van de functie vindt plaats in schaal 5 (minimaal € 1861,-- en maximaal € 2659,-- bruto per maand bij een fulltime dienstverband) afhankelijk van opleiding en ervaring. 

Je werkdagen zijn maandag t/m donderdag.

Bij twijfel over relevante ervaring en kennis nodigen we je uit om toch te reageren. We zoeken namelijk binnen onze organisatie meerdere collega's die een ondersteunende rol kunnen vervullen. Daarover gaan we graag in gesprek.

CvR nog invoegen functietitel uit aanvraag

 

Wat bieden we jou?

Een warme, gezellige en open school met volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. De uren die je werkt zijn bespreekbaar. Jouw salaris zal worden vastgesteld op basis van de cao VO.  Hierin is o.a. een riante verlofregeling, een structurele eindejaarsuitkering van 8% en een persoonlijk budget van 50 uur (op fulltimebasis) opgenomen. Daarnaast kennen we een collectieve zorgverzekering en een aantal fiscale regelingen (bewegende sport, fietsregeling, reiskosten uitruil).

Het betreft vooralsnog een tijdelijke vacature voor schooljaar 2021-2022.

 

Informatie 

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Bert Coumans, teamleider HAVO/VWO bovenbouw, via e-mail: bcoumans@ogvo.nl of telefoonnummer 06-46646808.

Solliciteren?

Ben je enthousiast? Klik dan snel op "Solliciteren" !

Reacties via e-mail of post nemen we niet in behandeling. Acquisitie naar aanleiding van de vacature stellen wij niet op prijs.

Acties