Wil jij meehelpen om het techniekonderijs in onze regio te ontwikkelen en op de kaart te zetten? Reageer dan op onderstaande vacature.

Onderwijsontwikkelaar techniekonderwijs

(0,4 fte)

 

Wat verwachten we van jou?

In deze functie kun je het verschil maken door het techniekonderwijs nog uitdagender te maken voor de techneuten van de toekomst in. Uiteindelijk creëer jij fantastisch techniekonderwijs in onze regio.

Je geeft advies over het onderwijscurriculum en weet dat verder te ontwikkelen. Jij levert hiermee een belangrijke bijdrage aan hoogstaand techniekonderwijs.  We zijn er van overtuigd dat dit niet alleen ons onderwijs verbeterd maar bovenal onze leerlingen uitdaagt en meer maatwerk oplevert.

Als onderwijskundige ga je het curriculum van het techniekonderwijs binnen  het voortgezet onderwijs afstemmen op het techniekonderwijs en externe partners (bijvoorbeeld mbo en het bedrijfsleven). Dit doe je zowel in de onderbouw als bovenbouw.  Op deze wijze ontwikkel je de doorlopende leerroute van voortgezet onderwijs naar middelbaar beroepsonderwijs en/of het bedrijfsleven. Je legt onder andere de verbinding met leerjaar twee t/m vier van het mbo.

Voldoende kennis en ervaring in onderwijsontwikkeling is een vereiste en kennis over het techniekonderwijs een pré.

Waar liggen jouw kwaliteiten?

·         we zoeken een collega die ons op nieuwe ideeën kan brengen, iemand die buiten de gebaande paden kan denken. Vanuit jouw expertise en enthousiasme weet je betrokkenen mee te nemen in deze vernieuwing;

·         de afstemming met externe partijen is belangrijk;

·         heldere en transparante communicatie;

Kortom een inhoudsdeskundige die ons nieuwe inzichten brengt en samen met ons techniekonderwijs van de toekomst ontwikkelt.

 

Wat bieden we jou?

De aanstelling vindt plaats op projectbasis in het kader van het project Sterk Techniek Onderwijs (STO), tot uiterlijk 1 januari 2024. We starten met een aanstelling of een samenwerking voor de duur van 1 jaar met de intentie om dit voort te zetten voor de duur van het project.  Salaris is gebaseerd op kennis en ervaring en zal conform cao VO bepaald worden in schaal 10 cao VO. De contractvorm is bespreekbaar afhankelijk van de mogelijkheden 

Verder kom je te werken op een warme, gezellige en open school met volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Binnen onze arbeidsvoorwaarden hoort o.a. een riante verlofregeling, een structurele eindejaarsuitkering van 8% en een persoonlijk budget van 50 uur (op fulltimebasis). Daarnaast kennen we een collectieve zorgverzekering en een aantal fiscale regelingen (bewegende sport, fietsregeling, reiskosten uitruil).

 

Informatie 

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kunt u contact opnemen met: Peter Derks (teamleider vmbo bovenbouw) via pederks@ogvo.nl. De werving vindt gelijktijdig in- en extern plaats. De selectiegesprekken met interne kandidaten krijgen hierbij voorrang.

Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken (OGVO) verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. OGVO bestaat uit de drie campussen Valuascollege, Blariacumcollege en College Den Hulster. Elke campus heeft een eigen identiteit en draagt daarmee bij aan de diversiteit van het onderwijs in de regio Venlo.

 

College Den Hulster

regie, samenwerken en ondernemend ontdekken

 

Een gelukkig en zinvol leven met een voorspoedige carrière is wat wij onze leerlingen toewensen. Leerlingen hebben inzicht, vaardigheden en kennis nodig. Onze visie is de leerlingen dit te laten verwerven door ze de mogelijkheid te geven door actief, zelfstandig, onderzoekend en ondernemend te leren. Dit is hoe wij ons onderwijs vormgeven.

 

Solliciteren?

Ben je enthousiast? Klik dan snel op "Solliciteren" !

Reacties via e-mail of post nemen we niet in behandeling. Acquisitie naar aanleiding van de vacature stellen wij niet op prijs.

Acties