Docent Frans (2e graad)

(0,4 fte)

 

Wat verwachten we van jou?

We zijn per maart 2022 op zoek naar een docent Frans vanwege zwangerschapsverlof. Het gaat om een baan van 12 lesuren Frans. De lessen worden gegeven in het vmbo.

Momenteel hebben we een vacature docent Engels op het Blariacumcollege. Wellicht kunnen we een combinatie van beide vacatures maken.

Wat bieden we jou?

Het gaat om een tijdelijke vacature in verband met zwangeschapsvervanging van een collega. Het zwangerschapsverlof loopt tot aan het einde van het schooljaar. 

We zijn een warme, gezellige en open school met volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. De uren die je werkt zijn bespreekbaar. Jouw salaris zal worden vastgesteld op basis van de cao VO.  Hierin is o.a. een riante verlofregeling, een structurele eindejaarsuitkering van 8% en een persoonlijk budget van 50 uur (op fulltimebasis) opgenomen. Daarnaast kennen we een collectieve zorgverzekering en een aantal fiscale regelingen (bewegende sport, fietsregeling, reiskosten uitruil).

 

Informatie 

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Eddy Huijs (edhuijs@ogvo.nl) teamleider vmbo GT bij College Den Hulster, 

Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken (OGVO) verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. OGVO bestaat uit de drie campussen Valuascollege, Blariacumcollege en College Den Hulster. Elke campus heeft een eigen identiteit en draagt daarmee bij aan de diversiteit van het onderwijs in de regio Venlo.

 

College Den Hulster

regie, samenwerken en ondernemend ontdekken

 

Een gelukkig en zinvol leven met een voorspoedige carrière is wat wij onze leerlingen toewensen. Leerlingen hebben inzicht, vaardigheden en kennis nodig. Onze visie is de leerlingen dit te laten verwerven door ze de mogelijkheid te geven door actief, zelfstandig, onderzoekend en ondernemend te leren. Dit is hoe wij ons onderwijs vormgeven.

 

Solliciteren?

Ben je enthousiast? Klik dan snel op "Solliciteren" !

Reacties via e-mail of post nemen we niet in behandeling. Acquisitie naar aanleiding van de vacature stellen wij niet op prijs.

Acties