Wil jij meehelpen om het techniekonderwijs in verbinding te brengen met het bedrijfsleven in regio Venlo? Reageer dan op onderstaande vacature.

Bedrijvencontactpersoon

(0,2 fte)

 

Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken (OGVO) verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. OGVO bestaat uit de drie campussen Valuascollege, Blariacumcollege en College Den Hulster. Elke campus heeft een eigen identiteit en draagt daarmee bij aan de diversiteit van het onderwijs in de regio Venlo.

 

College Den Hulster

regie, samenwerken en ondernemend ontdekken

 

Een gelukkig en zinvol leven met een voorspoedige carrière is wat wij onze leerlingen toewensen. Leerlingen hebben inzicht, vaardigheden en kennis nodig. Onze visie is de leerlingen dit te laten verwerven door ze de mogelijkheid te geven door actief, zelfstandig, onderzoekend en ondernemend te leren. Dit is hoe wij ons onderwijs vormgeven.

 

Wat verwachten we van jou?

Binnen deze functie ben jij verantwoordelijk voor het opbouwen van een duurzaam netwerk met externe partijen.  Jij onderhoudt de bestaande contacten, benaderd nieuwe partijen en bouwt hier een goede relatie mee op. Uiteindelijk onderhoudt je samen met je collega’s dit netwerk door ze daar bij te betrekken. Je werkt nauw samen met onze bedrijvencoördinator.

Waar liggen jouw kwaliteiten?

·         Wij vragen van jou een proactieve houding. Je hebt zin om op pad te gaan en op enthousiaste wijze bedrijven te benaderen;

·         Jij pikt signalen uit het bedrijfsleven of onderwijs op zodat we ons onderwijs beter kunnen afstemmen op de praktijk. Je brengt de twee werelden bij elkaar.

·         interne en externe samenwerking is een vanzelfsprekendheid  Je hebt een netwerk in Venlo en omgeving en weet dit netwerk in te zetten;

·         Het betreft een functie die nog in ontwikkeling is. Je krijgt er energie van om deze functie uit te bouwen tot een volwaardige rol binnen en buiten onze organisatie.

Wat bieden we jou?

De aanstelling vindt plaats op projectbasis in het kader van het project Sterk Techniek Onderwijs (STO), tot uiterlijk 1 januari 2024. We starten met een aanstelling of een samenwerking voor de duur van 1 jaar met de intentie om dit voort te zetten voor de duur van het project.  Salaris is gebaseerd op kennis en ervaring en zal conform cao VO bepaald worden in schaal 9 cao VO. De contractvorm is bespreekbaar afhankelijk van de mogelijkheden 

Verder kom je te werken op een warme, gezellige en open school met volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Binnen onze arbeidsvoorwaarden hoort o.a. een riante verlofregeling, een structurele eindejaarsuitkering van 8% en een persoonlijk budget van 50 uur (op fulltimebasis). Daarnaast kennen we een collectieve zorgverzekering en een aantal fiscale regelingen (bewegende sport, fietsregeling, reiskosten uitruil).

 

Informatie 

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kunt u contact opnemen met: Peter Derks (teamleider vmbo bovenbouw) via pederks@ogvo.nl.
De werving vindt gelijktijdig in- en extern plaats. De selectiegesprekken met interne kandidaten krijgen hierbij voorrang.

We hebben momenteel ook een vacature onderwijsontwikkelaar open staan, daar waar het mogelijk is een combinatie te maken van beide functies is dat bespreekbaar.

Solliciteren?

Ben je enthousiast? Klik dan snel op "Solliciteren" !

Reacties via e-mail of post nemen we niet in behandeling. Acquisitie naar aanleiding van de vacature stellen wij niet op prijs.

Acties