Docent leerwerktraject

(0,5 fte)

Wij zoeken een docent leerwerktraject voor een specifieke groep vmbo-leerlingen die we binnen het reguliere onderwijs een maatwerktraject willen bieden.  Je gaat een dienstverband aan met OGVO maar aan het leerwerktraject kunnen leerlingen van verschillende scholen in de regio Venlo deelnemen namelijk: OGVO, Grescollege (SOML) en VSO de Velddijk (Buitengewoon).

 

 

 

Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken (OGVO) verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. OGVO bestaat uit de drie campussen Valuascollege, Blariacumcollege en College Den Hulster. Elke campus heeft een eigen identiteit en draagt daarmee bij aan de diversiteit van het onderwijs in de regio Venlo.

 

College Den Hulster

regie, samenwerken en ondernemend ontdekken

 

Een gelukkig en zinvol leven met een voorspoedige carrière is wat wij onze leerlingen toewensen. Leerlingen hebben inzicht, vaardigheden en kennis nodig. Onze visie is de leerlingen dit te laten verwerven door ze de mogelijkheid te geven door actief, zelfstandig, onderzoekend en ondernemend te leren. Dit is hoe wij ons onderwijs vormgeven.

 

Wat verwachten we van jou?

Het leerwerktraject biedt een pedagogisch en didactisch klimaat waar wordt ingespeeld op de mogelijkheden van de leerling. De vakken die je aan deze leerlingen geeft zijn: Nederlands (examenvak), rekenen, maatschappijleer, arbeidsvaardigheden, en LOB/coaching. De leerling volgt ook een praktijkvak. Jij gaat ook met regelmaat de stageplekken van de leerlingen bezoeken.

We zoeken bij voorkeur een bevoegd docent 2e graads Nederlands maar we nodigen tevens kandidaten met een pabo-bevoegdheid uit om te reageren.

Waar liggen jouw kwaliteiten?

-          je bezit sterke pedagogische vaardigheden;

-          ruime ervaring in coaching en begeleiding van leerlingen;

-          je bent in staat om structuur en overzicht te bieden aan de leerling

Wat bieden we jou?

De aanstelling vindt plaats op projectbasis. We starten met een aanstelling of een samenwerking voor de duur van 1 jaar met de intentie om dit voort te zetten voor de duur van het project.  Salaris is gebaseerd op kennis en ervaring en zal conform cao VO bepaald worden.

Verder kom je te werken op een warme, gezellige en open school met volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Binnen onze arbeidsvoorwaarden hoort o.a. een riante verlofregeling, een structurele eindejaarsuitkering van 8% en een persoonlijk budget van 50 uur (op fulltimebasis). Daarnaast kennen we een collectieve zorgverzekering en een aantal fiscale regelingen (bewegende sport, fietsregeling, reiskosten uitruil).

Informatie 

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kunt u contact opnemen met: Peter Derks (teamleider vmbo bovenbouw) via pederks@ogvo.nl. De werving vindt gelijktijdig in- en extern plaats. De selectiegesprekken met interne kandidaten krijgen hierbij voorrang.

 

 

Solliciteren?

Ben je enthousiast? Klik dan snel op "Solliciteren" !

Reacties via e-mail of post nemen we niet in behandeling. Acquisitie naar aanleiding van de vacature stellen wij niet op prijs.

Acties