Docent Mobiliteit & Transport

(0,6 fte)

 

Word jij onze nieuwe docent?

We zijn op zoek naar een docent Mobiliteit en Transport. Onze voorkeur gaat uit naar een bevoegd docent maar we gaan ook graag in gesprek met kandidaten die deze bevoegdheid nog niet hebben.

Wij wisten het al, maar tijdens de coronaperiode is het nog duidelijker geworden:  een docent voor de klas maakt het verschil. Dat geldt voor ons techniekonderwijs in het bijzonder.  Jij kunt als docent het verschil maken voor talloze leerlingen. Dát is een waardevolle baan!

Overweeg je bijvoorbeeld een overstap naar een ander vakgebied als docent? Dan kan dit een uitgelezen kans zijn voor jouw nieuwe stap. Of wil jij vanuit het bedrijfsleven de stap naar het onderwijs zetten? Dan willen we graag bespreken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.  

 

Wat verwachten we van jou?

Binnen het profiel M&T ben jij de docent op het gebied van autotechniek/motorvoertuigentechniek. We zoeken een collega die hier graag les in wil geven en ervaring  heeft met de sector mobiliteit en transport. Uiteraard zijn jouw pedagogische vaardigheden van groot belang. 

In het Technodome biedt onze school een prachtige locatie waar verschillende techniekprofielen worden gegeven. We timmeren volop aan de weg om het techniekonderwijs in Venlo uit te bouwen tot dé plek voor techniekonderwijs. Jij kunt hier als docent een belangrijke bijdrage aan leveren. We vinden het namelijk van belang dat je onze leerlingen weet te inspireren en enthousiasmeren voor mobiliteit en transport.  

Het gaat om een vacature van 0,6 fte. Je gaat lesgeven op het vmbo in de bovenbouw (leerjaar 3 en 4). . De startdatum stellen we graag in onderling overleg vast.

Wat bieden we jou?

In eerste instantie gaat het om een tijdelijke aanstelling van 1 jaar. Afhankelijk van je kennis en vaardigheden gaan we graag in gesprek over de mogelijkheden. Je salaris wordt vastgesteld op basis van de cao VO in salarisschaal LB. 

We zijn een warme, gezellige en open school met volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. De uren die je werkt zijn bespreekbaar. Onze cao biedt  o.a. een riante verlofregeling, een structurele eindejaarsuitkering van 8% en een persoonlijk budget van 50 uur (op fulltimebasis). Daarnaast kennen we een collectieve zorgverzekering en een aantal fiscale regelingen (bewegende sport, fietsregeling, reiskosten uitruil).

 

Informatie 

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de teamleider van het vmbo bovenbouw: Peter Derks (pederks@ogvo.nl) bij College Den Hulster.

 

Heb je interesse en ben jij de geschikte kandidaat neem dan contact met ons op.

Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken (OGVO) verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. OGVO bestaat uit de drie campussen Valuascollege, Blariacumcollege en College Den Hulster. Elke campus heeft een eigen identiteit en draagt daarmee bij aan de diversiteit van het onderwijs in de regio Venlo.

 

College Den Hulster

regie, samenwerken en ondernemend ontdekken

 

Een gelukkig en zinvol leven met een voorspoedige carrière is wat wij onze leerlingen toewensen. Leerlingen hebben inzicht, vaardigheden en kennis nodig. Onze visie is de leerlingen dit te laten verwerven door ze de mogelijkheid te geven door actief, zelfstandig, onderzoekend en ondernemend te leren. Dit is hoe wij ons onderwijs vormgeven.

 

Solliciteren?

Ben je enthousiast? Klik dan snel op "Solliciteren" !

Reacties via e-mail of post nemen we niet in behandeling. Acquisitie naar aanleiding van de vacature stellen wij niet op prijs.

Acties