Docent klassieke talen

 

Wat verwachten we van jou?

We zijn per 29 maart 2022 op zoek naar een docent klassieke talen voor de bovenbouw van het VWO. Onze voorkeur gaat uit naar een bevoegd docent en initiatiefrijke bouwer aan Gymnasium+. Bijna afgestudeerde docenten klassieke talen worden eveneens van harte uitgenodigd te reageren. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke vacature tot einde schooljaar wegens vervanging i.v.m. zwangerschapsverlof van een collega. Dit dienstverband kan daarna worden voortgezet doordat er ruimte vrijkomt door het vertrek van een van onze collega's. 

 

Wat bieden we jou?

Een warme, gezellige en open school met volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. De uren die je werkt zijn bespreekbaar. Jouw salaris zal worden vastgesteld op basis van de cao VO.  Hierin is o.a. een riante verlofregeling, een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% en een persoonlijk budget van 50 uur (op fulltimebasis) opgenomen. Daarnaast kennen we een collectieve zorgverzekering en een aantal fiscale regelingen (bewegende sport, fietsregeling, reiskosten uitruil).

 

Informatie 

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met mevrouw Annemarie van Dooren-Sommers teamleider Gymnasium Plus 1 t/m 6 bij het Valuascollege,  via telefoonnummer 077- 359 0478 of e-mail: asommers@ogvo.nl.

Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken (OGVO) verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. OGVO bestaat uit de drie campussen Valuascollege, Blariacumcollege en College Den Hulster. Elke campus heeft een eigen identiteit en draagt daarmee bij aan de diversiteit van het onderwijs in de regio Venlo.

 

Valuascollege 

Passie, ontmoeten, ertoe doen

Valuascollege is een moderne, levendige campus met een euregionale uitstraling en uitstekend imago. Centraal uitgangspunt voor de school is het motto 'Valuascollege, méér dan een school!' waarbij het leren, werken en het onderwijs vorm krijgt vanuit een drietal kernwaarden: 'passie, ertoe doen en ontmoeten'. Wij willen leerlingen en onze medewerkers laten ervaren dat 'leren loont, passie prikkelt, autonomie uitdaagt en talent telt'.

 

Solliciteren?

Ben je enthousiast? Klik dan snel op "Solliciteren" !

Reacties via e-mail of post nemen we niet in behandeling. Acquisitie naar aanleiding van de vacature stellen wij niet op prijs.

Acties