Docent Maatschappijwetenschappen/Maatschappijleer

 

Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken (OGVO) verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. OGVO bestaat uit de drie campussen Valuascollege, Blariacumcollege en College Den Hulster. Elke campus heeft een eigen identiteit en draagt daarmee bij aan de diversiteit van het onderwijs in de regio Venlo.

 

Valuascollege 

Passie, ontmoeten, ertoe doen

Valuascollege is een moderne, levendige campus met een euregionale uitstraling en uitstekend imago. Centraal uitgangspunt voor de school is het motto 'Valuascollege, méér dan een school!' waarbij het leren, werken en het onderwijs vorm krijgt vanuit een drietal kernwaarden: 'passie, ertoe doen en ontmoeten'. Wij willen leerlingen en onze medewerkers laten ervaren dat 'leren loont, passie prikkelt, autonomie uitdaagt en talent telt'.

 

Wat verwachten we van jou?

     We zijn met ingang van 1 november 2021 op zoek naar een docent maatschappijwetenschappen/maatschappijleer 1e graad. Onze voorkeur gaat uit naar een bevoegd docent, maar anderen met een relevante opleiding worden eveneens van harte uitgenodigd te reageren. Als docent maatschappijleer/maatschappijwetenschappen verzorg je lessen in de bovenbouw van het hv/vwo. Het betreft een tijdelijke vacature tot ± 11 maart 2022 wegens vervanging ivm zwangerschap van een collega. 

 

Wat bieden we jou?

Een warme, gezellige en open school met volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. De uren die je werkt zijn bespreekbaar. Jouw salaris zal worden vastgesteld op basis van de cao VO.  Hierin is o.a. een riante verlofregeling, een structurele eindejaarsuitkering van 8% en een persoonlijk budget van 50 uur (op fulltimebasis) opgenomen. Daarnaast kennen we een collectieve zorgverzekering en een aantal fiscale regelingen (bewegende sport, fietsregeling, reiskosten uitruil).

 

Informatie 

                                 Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de heer Marcel Heinemans,                              teamleider 3-6 atheneum bij het Valuascollege, via e-mail: mheinemans@ogvo.nl of via telefoonnummer 077- 359 0470.

Solliciteren?

Ben je enthousiast? Klik dan snel op "Solliciteren" !

Reacties via e-mail of post nemen we niet in behandeling. Acquisitie naar aanleiding van de vacature stellen wij niet op prijs.

Acties