Docent Nederlands 2e graad

 

Wat verwachten we van jou?

In verband met het vertrek van een van onze collega's, zijn wij per direct op zoek naar een docent die onze sectie Nederlands komt versterken. Het betreft een vacature voor het gehele schooljaar. Onze voorkeur gaat uit naar een bevoegd docent, maar anderen met een relevante opleiding worden eveneens van harte uitgenodigd te reageren.

  • Als docent Nederlands verzorg je lessen in VMBO bovenbouw Basis, Kader en Gemengd Theoretisch;
  • Je geeft les aan examenklassen, ervaring in examenklassen is gewenst;
  • Je wordt in team BK bovenbouw geplaatst;
  • Binnen het VMBO wordt er gewerkt met praktijkgericht onderwijs. Dat betekent dat vakoverstijgende opdrachten / lessen met de beroepsprofielen belangrijk zijn.

 

 

Wat bieden we jou?

Een warme, gezellige en open school met volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. De uren die je werkt zijn bespreekbaar. Jouw salaris zal worden vastgesteld op basis van de cao VO.  Hierin is o.a. een riante verlofregeling, een structurele eindejaarsuitkering van 8% en een persoonlijk budget van 50 uur (op fulltimebasis) opgenomen. Daarnaast kennen we een collectieve zorgverzekering en een aantal fiscale regelingen (bewegende sport, fietsregeling, reiskosten uitruil).

 

Informatie 

Voor  meer  informatie  over  de  functie  kun  je  contact  opnemen  met  mevrouw  Andrea  Paquay-Vroemen, teamleider VMBO bovenbouw basis- en kaderberoepsgerichte leerweg bij het Valuascollege,  via e-mail: avroemen@ogvo.nl of telefoonnummer 077-3590411.

Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken (OGVO) verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. OGVO bestaat uit de drie campussen Valuascollege, Blariacumcollege en College Den Hulster. Elke campus heeft een eigen identiteit en draagt daarmee bij aan de diversiteit van het onderwijs in de regio Venlo.

 

Valuascollege 

Passie, ontmoeten, ertoe doen

Valuascollege is een moderne, levendige campus met een euregionale uitstraling en uitstekend imago. Centraal uitgangspunt voor de school is het motto 'Valuascollege, méér dan een school!' waarbij het leren, werken en het onderwijs vorm krijgt vanuit een drietal kernwaarden: 'passie, ertoe doen en ontmoeten'. Wij willen leerlingen en onze medewerkers laten ervaren dat 'leren loont, passie prikkelt, autonomie uitdaagt en talent telt'.

 

Solliciteren?

Ben je enthousiast? Klik dan snel op "Solliciteren" !

Reacties via e-mail of post nemen we niet in behandeling. Acquisitie naar aanleiding van de vacature stellen wij niet op prijs.

Acties