Docent NT2 ISK

 

Wat verwachten we van jou?

Wij zijn met ingang van 1 februari 2022 op zoek naar docenten voor totaal ± 1,2 fte die affiniteit hebben met het lesgeven van Nederlands als tweede taal (NT2). Als docent ISK dien je in het bezit te zijn van een pabo-diploma of een 2e graad bevoegdheid voor het V.O.. 
De werkzaamheden zullen met name plaats vinden bij onze kleinschalige locatie van de ISK van het Valuascollege. 

Daarnaast is de docent die we zoeken:

  • Gewend om leerlinggericht te werken en gewend om maatwerk te bieden
  • Breed inzetbaar voor verschillende ‘avo-vakken’ (waaronder Nederlands, rekenen, Engels, kennis van de Nederlandse samenleving, ict-vaardigheden, loopbaanbegeleiding en handvaardigheid).
  • In staat om een mentoraat in te vullen.
  • Iemand die een bijdrage kan en wil leveren aan een enthousiast team en zich daarbij flexibel en meedenkend op kan stellen.

 

 

Wat bieden we jou?

Een warme, gezellige en open school met volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. De uren die je werkt zijn bespreekbaar. Jouw salaris zal worden vastgesteld op basis van de cao VO.  Hierin is o.a. een riante verlofregeling, een structurele eindejaarsuitkering van 8% en een persoonlijk budget van 50 uur (op fulltimebasis) opgenomen. Daarnaast kennen we een collectieve zorgverzekering en een aantal fiscale regelingen (bewegende sport, fietsregeling, reiskosten uitruil).

 

Informatie 

De vacature wordt eerst opengesteld voor interne kandidaten tot 7-12-2021. Daarna wordt de vacature extern gepubliceerd. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Joyce Vousten, of Yvette van de Ven, ISK  Valuascollege, via telefoonnummer 06-46646723 of via e-mail: JVousten@ogvo.nl of YvdVen@ogvo.nl.

 

Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken (OGVO) verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. OGVO bestaat uit de drie campussen Valuascollege, Blariacumcollege en College Den Hulster. Elke campus heeft een eigen identiteit en draagt daarmee bij aan de diversiteit van het onderwijs in de regio Venlo.

 

Valuascollege 

Passie, ontmoeten, ertoe doen

Valuascollege is een moderne, levendige campus met een euregionale uitstraling en uitstekend imago. Centraal uitgangspunt voor de school is het motto 'Valuascollege, méér dan een school!' waarbij het leren, werken en het onderwijs vorm krijgt vanuit een drietal kernwaarden: 'passie, ertoe doen en ontmoeten'. Wij willen leerlingen en onze medewerkers laten ervaren dat 'leren loont, passie prikkelt, autonomie uitdaagt en talent telt'.

ISK

De ISK, internationale schakelklas, verzorgt kleinschalig onderwijs (70-150 leerlingen) aan leerlingen van 12 jaar en ouder die sinds kort (max. 3 jaar) in Nederland wonen. Dit zijn leerlingen die de Nederlandse taal nog onvoldoende beheersen om te kunnen deelnemen aan het reguliere voortgezet / middelbaar onderwijs.
Leerlingen worden daarbij ingedeeld op taalniveau, waarbij we de ERK-niveaus hanteren.
De ISK is gehuisvest in een eigen kleinschalige locatie (Bachstraat 25 in Venlo), nabij het Valuascollege.

Solliciteren?

Ben je enthousiast? Klik dan snel op "Solliciteren" !

Reacties via e-mail of post nemen we niet in behandeling. Acquisitie naar aanleiding van de vacature stellen wij niet op prijs.

Acties